Atlas Copco - när bara det bästa är bra nog

Sedan ett flertal år är vi auktoriserade servicepartners för Atlas Copco Compressor,  Atlas Copco Tools och Atlas Copco Construction Technique Scandinavia. Det innebär att vi är en heltäckande leverantör som erbjuder försäljning, installation och service i områden från 1.1 till 90 kW! Oavsett om du har en liten bilverkstad eller arbetar inom tung industri med förekommande kompressorinnehav, så löser vi dina problem.

Även andra märken

Vi utför förstås även service och reparationer på andra märken än Atlas Copco. Och om du är behov av tillfälliga lösningar så kan du hyra såväl diesel- som eldrivna kompressorer av oss. De eldrivna kompressorerna har kapacitet upp till 75 kW med DP -40 grader och dieselkompressorerna upp till 3 kubikmeter.

Tack vare vårt geografiska läge och vår långa erfarenhet av att arbeta med både lätt och tung industri, kan vi snabbt vara på plats för att ge dig den hjälp du behöver! Det vi inte löser på plats, löser vi i vår egen verkstad.

 

/LOGOR IN ALLA ATLAS/

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår