Referenser

”Limhamns Industriservice är ett mycket kompetent och mångkunnigt företag. Vi har jobbat med dem kontinuerligt i över 5 år. Det som började som ett knivigt generatorproblem – som ingen annan kunde lösa – på en av våra bilar, har nu utvecklats till att Limhamns Industriservice bland annat sköter all tryckluftshantering för 12 brandstationer. Jag tycker det är talande för deras mångsidighet. De löser allt”
Per-Erik Hennings, fordonsansvarig, Räddningstjänsten Syd


************************

 

”Weber, Saint Gobain Byggprodukter AB har ett utvecklingslaboratorium i Malmö. Där använder vi tryckpressar och annan hållfasthetsbestämningsutrustning, klimat- och kylanläggningar och för att kunna testa och utveckla betong, mur- och putsbruk. Jag har samarbetat med Limhamns Industriservice i mer än 10 års tid. De hjälper oss bl a med installationer, byggnation, service och renovering av det mesta inom vår verksamhet t ex provningsutrusningar, kyl- och frys- kompressorer, hydraulik och styrelektronik. De har ett brett verksamhetsområde med specialistkompetens som passar oss. Vi är jättenöjda.”
Rolf Blank, Utvecklingsingenjör, Weber R&D, Saint Gobain Byggprodukter AB


************************

 

"Acerinox har arbetat med Limhamns i uppskattningsvis 10-12 år. De utför service och underhåll på våra klipp- och slippsträckmaskiner – el, hydraulik, mekanik, pneumatik – ja allt. Vi är ett servicecenter som tillhör den Spanska koncernen Acerinox med egna stålverk som tillverkar rostfritt material. Våra maskiner måste fungera så perfekt som möjligt inte minst för att stillestånd kostar både värdefull tid och pengar. Limhamns Industriservice löser därför både planerade underhåll och service samt inte minst direkta akuta problem till oss. Ett annat företag skötte tidigare det planerade underhållet men vi valde att låta Limhamns ta helheten och vi är supernöjda med det beslutet.".
Torbjörn Larsson, Technical Manager Acerinox Scandinavia AB


************************

 

”Limhamns Industriservice fick via en upphandling av oss på Trafikverket i uppdrag att bl a dra nya tryckluftsledningar under mark på bangården. Det krävdes både djupborrning och en hundraprocentig koll på alla andra ledningar och rör som bangården är fylld med. Limhamns har redan innan via Infranord gjort arbeten till oss på Trafikverket och de har gjort ett bra arbete åt oss.”
Ebbe Hansson, Projektledare Trafikverket


************************


”Vi har jobbat med Limhamns till och från under de senaste fem åren. Senast då Trafikverket använde Sweco, där jag är projektledare, för det arbete som Limhamns skulle utföra åt dem. Jag tycker att arbetet som Limhamns gör präglas av väldigt god kunskap och engagemang. De hittar alltid bra lösningar och gör ett jättebra jobb helt enkelt.”
Mats Nilsson, Projektledare, Sweco


************************


”Vi har jobbat med Limhamns i cirka tre år där de hjälpt oss med främst kompressorlösningar men även pumprenoveringar och arbete med restaurangköksmaskiner, ja lite av varje. De är väldigt mångsidiga och det gillar jag. På Jägersro fixade de en riktigt bra speciallösning med kompressorer som jag hade en idé om från början och som krävde borrning på 45 meter mellan husen – ja jag kan nog säga att jag är väldigt stolt över hur det hela blev.”
Lars Åkesson Nettestad, Fastighetsansvarig, Bilia Personbilar AB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår