Kompressorer

Sedan ett flertal år är vi auktoriserade servicepartners för Atlas Copco Compressor samt Atlas Copco Tools vilket betyder att vi säljer, installerar och ger service i ormåden+ från 1.1 till 90 kW! Vi har nyligen även börjat samarbeta med Atlas Copco Construction Technique Scandinavia för att erbjuda det som även kallas det gula segmentet. Oavsett om du har en liten bilverkstad eller arbetar inom tung industri med förekommande kompressorinnehav, så löser vi dina problem. Vi utför även arbete på andra märken. Om du är behov av tillfälliga lösningar så kan du hyra såväl diesel- som eldrivna kompressorer av oss. De eldrivna kompressorerna har kapacitet upp till 75 kW med DP -40 grader och dieselkompressorerna upp till 3 kubikmeter.

Tack vare vårt geografiska läge och vår långa erfarenhet av att arbeta med både lätt och tung industri, kan vi snabbt vara på plats för att ge dig den hjälp du behöver! Det vi inte löser på plats, löser vi i vår egen verkstad.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår